follower yang cool !

Rabu, 14 Mac 2012

#134

Assalamualaikum semua , Hai :D 


Maaf sekarang saya dah tak berapa active ber-blogging . I'm lack of idea . Hmmmmmmmp ! v.v 


Ya Allah tarikh rasmi Keputusan SPM 2011 keluar 21 Mac 2012 nihh . Rasanya tak sampai seminggu lagi dan saya rasa nak menyorok dalam reban ayam wuuu v.v . Serammm to the MAX ! . 'Ya Allah , berikanlah aku keputusan yang cemerlang dalam SPM' . R.E.D.H.O ! n.n . Saya nak buat parents saya gembira . Itu tujuan utama . 



Doakan saya dapat result cemerlang ehhh :) . nanti saya belanja Tutti Frutti *dalam mimpi ahh* haha Luls .


Anddddd , 


 

Al-Fatihah kepada arwah adik Nurul Nadhirah , innocent 5 years old girl yang telah selamat dikebumikan. Seorang kanak-kanak yang tak berdosa dibunuh dengan kejam. Takziah kepada ahli keluarganya .

1 ulasan:

  1. haha..gud luck tu untuk esok..esok dah kan result?? :D

    BalasPadam